Volvo S60: fan airco/kachel blijft doordraaien

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Sinds kort blijft de fan van de binnenkachel doordraaien. Ook na het afzetten van de motor. Trek nu zekering eruit om te voorkomen dat de accu leeg raakt.
De Volvo S60 is voorzien van ECC, maar ook bij handmatig bediening blijft de fan draaien op 1 stand. Luchtstromen worden wel goed aangepast bij handmatige wijzigingen. Wat kan de oorzaak zijn?

HJvH

Geplaatst door HJvH (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (145) PRO, 11 jaar geleden

Ik denk dat het de nablaas functie is voor de verdamper te drogen, dus niets aan de hand dan. Staat meestal ingesteld op 5 minuten. Probeer het een keer en ga na een 10-15 minuten nog luisteren.

HJvH (0), 11 jaar geleden

Nee, dat is het zeker niet. De fan blijft blazen tot de accu leeg is.......daarenboven kan ik de snelheid niet meer regelen....hij blijft op 1 stand doorblazen, tot ik de zekering eruit trek:)

[quote=Highway]Ik denk dat het de nablaas functie is voor de verdamper te drogen, dus niets aan de hand dan. Staat meestal ingesteld op 5 minuten. Probeer het een keer en ga na een 10-15 minuten nog luisteren.[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.