Volvo V50 2006: Hoe paneel verwijderen om bij raam mechanisme te komen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: B4184S11, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Hoe krijg ik het paneel onder het deurpaneel eraf, zit nog vast links boven (potnagel open boren?)na bouten los gedraaid te hebben. Moet daarvoor het handgreep op de deur gedemonteerd worden of kan het ook zonder?

Raam is vastgelopen dus moet kijke wat er niet klopt. Denk zelf meganisme kapot motor loopt maar loopt zich vast..

.
sandbeek

Geplaatst door sandbeek (60) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Highway (155) PRO, 10 maanden geleden

Het is voor mijn ook weer even geleden maar, het mechanisme zit ook aan de plaat. De motor kun je er zo af halen dan kun je de motor testen. De raam zit met 2 clips vast als je die los maakt dan kan de raam in de geleiders blijven zitten of schuin er uit halen. Het mechanisme zit ook met popnagels vast op de foto zie je er 2. Ik denk de andere bij de motor. Heel gepruts.

sandbeek (60), 10 maanden geleden

De motor werkt nog maar loopt vast omdat het mechanisme kapot is gegaan. Dus alles moet los. Nu heb ik alle bouten los echter blijft hij vast , wat zitten links boven ter hoogte van het handvat. Wat moet ik daar losmaken?

    Of is dat opgelost als je het raam eruit haalt? - sandbeek (60), 10 maanden geleden

Punt (35) PRO, 10 maanden geleden

Het systeem lijkt op VW . Door die 2 gaten in het paneel moet eerst het raam los gemaakt worden . Dat Raam met plakband aan de bovenrand vastplakken !! Nu de zaak niet op of neer gaat moet je een list verzinnen . Als je zeker weet dat de raamgeleiders niet de oorzaak zijn !? Wat koop je nieuw of gebruikt. Maak wat ruimte en knip de eventuele kabels door. Je kunt de andere kant wel open maken dan zie je hoe het het gemoeten . Succes,

Highway (155) PRO, 10 maanden geleden

Inderdaad, via de gaten kun je de ruit losmaken. In mijn herinnering zit het slot er ook aan vast en een raamgeleider. Dan nog als je die lis hebt gaat het nog niet. Ik vond het altijd klerendingen.

check

Beste antwoord, geplaatst door sandbeek (60), 9 maanden geleden

Het is gelukt, bekleding verwijderd, raam eruit gehaald, toen mechanisme ingevet en de motor van het raam ingespoten met multi spray, daarna werkte de motor weer als een zonnetje. Alles terug gezet en dan goed afstellen want anders schiet hij in de beveiliging. Indien het mechanisme compleet vervangen moet worden zou ik een compleet nieuwe plaat met mechanisme erin gezet hebben en ja dan moet het handvat ook los. Bedankt iedereen voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.