Volvo S60: Ik wil een Volvo S60 D5 occasion aanschaffen, suggesties?

Bouwjaar: 2002

Beste allemaal,

Ik wil een auto kopen maar nog niet uit wat? Ik vind Volvo s60 D5 een mooi auto, maar na even rond vragen heb ik gehoord dat diesel motoren van Volvo afkomstig is van Renault, en niet aangeraden om te aan te schaffen. Ik heb wat gelezen en nog niet uit of het een goed aanschaf zou zijn. Deze auto is van 10/2002 heeft 115 duizend km gereden. Heeft een nationale auto pas en onderhouds boekje van de dealer. Auto kost 13500 euro. Mijn kennisen vertelden dat ik hem niet kunnen verkopen als ik bv na 2 jaar gebruik.
Vinden jullie dat het een logische koop zou zijn?

Bij voorbaat mijn dank,

S. Ilter

s.ilter

Geplaatst door s.ilter (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 18 jaar geleden

De motor van de S60 D5 is GEEN Renaultmotor.

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Prmia auto en zeker de MOTOR. Het is een echte Volvo motor en gezien de betrouwbaarheid en rijeigenschappen had Volvo het veel eerder moeten doen hadden ze geen Renault of VW/audi motor nodig gehad. Gewoon kopen die auto met een 6 maanden garantie er bij is het een fijne auto met een lekkere motor. Ik zal niet ontkennen dat er wat problemen geweest zijn met de turboslangen maar als het goed is zijn die allemaal vervangen want er is een campange op geweest. Andere minpunten zijn de bussen van de onderste draagarm en de binneste stuurkogels. Ergens staat nog een vraag of een S60 D5 een goede aankoop is lees dat ook maar eens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.