Volvo S60: inhouden afslaan S60 D5 boven 2000 toeren

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: d5244t

Hallo, ik heb hier een Volvo s60 D5 met het volgende probleem: Als de motor koud is loopt het goed maar als je ongeveer 1 km hebt gereden begint het, eerst houd hij in boven de 2000 toeren daarna slaat hij af als je boven de 2000 toeren komt hoe warmer de motor wordt hoe erger het wordt. Vorg jaar in september had hij hetzelfde probleem, toen uitgelezen "lekkage/druk te laag raildruk" , opvoerpomp vervangen door een nieuwe probleem verholpen.
Maar nu heeft hij eigenlijk hetzelfde probleem ik mag aannemen dat de opvoerpomp nog goed is, maar geeft na uitlezen weer "lekkage /druk te laag raildruk". retouren verstuivers getest 3 verstuivers slecht 2 redelijk, dus drie verstuivers vervangen maar probleem nog niet verholpen. De auto heeft bijna 3 ton gelopen. Alvast bedankt

niels van oort

Geplaatst door niels van oort (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Regelklepje nog heel ?????, geen diesel in het vacuumslangetje daarnaartoe ????

Groeten Marcel

Highway (135) PRO, 14 jaar geleden

brandstof filter vervangen? Ik heb deze foutcode ook eens gehad bij vervanging van het brandstoffilter was het over. Het filter zat bijna helemaal dicht.

niels van oort (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo, ik heb het brandstoffilter vervangen en het probleem is opgelost, de filter is toch 25000 km geleden vervangen maar ik heb de filter opengezaagd en zat helemaal dicht.
Maar het probleem is opgelost. Iedereen bedankt voor het meedenken Gr Niels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.