Volvo 760: instrumentenpaneel / bezinegas

Bouwjaar: 1982

1e kleinigheid is dat sinds ik een paar keer her instrumentenpaneel er weer in heb gezet, de motortemperatuur een stukje hoger is; lijkt me onzin natuurlijk; of het moeten de stekkers/contacten zijn; of heeft de meter een tik gekregen
2e is dat bij richting aangeven de verklikkers op het paneel tekens de verkeerde aangeeft (de juiste licht wel een beetje op)
- de accu is zwak en accu meter in het paneel gaat slingert behoorlijk bij richtingaangeven -
3e ik denk er over deze wagen op gas de laten ombouwen;volgens de geschriften is dit prima te doen. heeft iemand een uitgesproken mening hierover ; het is dus bouwjaar 1982 en een b28 motor v6. -de ruitewissermotor is inmiddels vervangen, bedankt voor de reactie - mr dalhuisen

polleke65

Geplaatst door polleke65 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 760? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Henk 760 (0), 18 jaar geleden

Hallo
Even de accu loskoppelen!
Dan moet je het rode draadje op de dynamo ( 1.5 mm2) lostrekken.
De verbinding op de dynamo( met ringsleutel 8 losdraaien) heel goed schoon maken en er een nieuwe stekker aanzetten zodat hij er weer strak op gaat.Evt. invetten met kopervet ( niet te veel!)Ik lees wel weer of het gelukt is!
Groeten ûût Epe
Henk Dalhuisen.
P.s
Kijk ook eens op www.volvo700vereniging.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 760 of stel zelf een nieuwe vraag.