Volvo V50: kachel werkt niet meer

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

de bak word electrisch gestuurd, als daar schone olie inzit en op peil is zal deze vast weer werken zodra de storing verholpen is, laat de auto uitlezen .

Groet

lindaa

Geplaatst door lindaa (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

lindaa (0), 6 jaar geleden

Hallo,

Bij het starten deze ochtend van mijn Volvo rook ik direct een verbrande lucht in de auto. Toen ik de blazer aan wilde zetten reageerde deze totaal niet, op geen enkele stand. De lichtjes op het bedieningspaneel functioneren wel.
Weet niet of de volgende informatie relevant is maar wil het toch graag even melden, daar ik misschien een samenhang zie?

Heb de auto een half jaar, en al 2x een nieuwe accu erin gezet omdat deze totaal leeg getrokken werd. (volgens de garage zat er trouwens al een nieuwe accu in bij aflevering, dus eigenlijk 3 accu's) Telkens vooraf functioneerde de handsfree van mijn telefoon niet meer. Het lichtje bleef uit op de knop van de telefoon. Dus wanneer het lichtje, en dus ook de handfree niet meer functioneerde, was na enkele weken telkens mijn accu leeg.

Op aanraden van kennis, draai ik bij het afzetten van de motor, ook nog maar eens handmatig de knop van het licht uit (terwijl het wel uitgaat bij afzetten van motor) en ook zet ik de bedieningsknop van het telefoonmenu nog eens extra handmatig uit. Nu doet de accu het al enkele maanden naar behoren.

Heeft iemand enig idee? Hoop dat het enigszins begrijpelijk is :-)

Groetjes Lindaa

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

bedrading kortsluiting, eerst lokaliseren waar. hoe lang zit de handfreeset erin . zekeringen kontroleren en meten hoeveel ma er loopt tussen akku en klem op moment dat alles uitstaat, op deze manier moet het probleem tevoorschijn komen. n lege akku kan weer gewoon goed doorgeladen worden .. eerst tijdelijk de handfreeset losmaken en zekeringen in orde, denk dat daar het probleem zit

Groet Johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.