Volvo S80: knipperlichten alarminstallatie en note-houdertje voorruit

Bouwjaar: 2005

Sinds enige dagen blijken mijn knipperlichten niet meer te knipperen als ik mijn auto op alarm zet. Normaal knipperen alle lichten dan 1 maal; bij ontgrendelen knippert de installatie twee maal en wordt de auto ontgrendelt, dit werkt wel prima. Iemand een idee waarom bij op slot zetten er niet meer wordt geknipperd?? Ook is per abuis het plastiek doorzichtige klemmetje op de voorruit waarachter je bonnetjes kunt plaatsen afgebroken. is dit eenvoudig (zelf?) te vervangen ??

adrink

Geplaatst door adrink (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cruiser1849 (0), 19 jaar geleden

Ik had dit een tijdje terug ook.
Check de motorkap, kofferklep en alle deuren. Als één van die dingen een slecht contact heeft, dan waarschuwt het alarm je door juist niet te knipperen. Dan weet je dat minstens één onderdeel van de auto niet goed beveiligd is. Bij mij was het de schakelaar onder de motorkap die bleef hangen. Een beetje smeren en het was over. Kijk dus daar eerst naar.
Kanshebber 2 is de kofferklep en daarna de deuren. Elke deur een paar keer open en dicht kan dan helpen.

adrink (0), 19 jaar geleden

bedankt Ton voor je deskundig advies. Inderdaad bleek dit aan de schakelaar van de motorkap te liggen. Even gesmeerd en alles werkt weer als vanouds. Nu alleen nog mijn vraag[je] over het afgebroken parkeer-kaartjes klemmetje bij de voorruit....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.