Volvo 480: moter slaat af

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter b20f

Mijn volvo 480 slaat regelmatig af.Als ik 5 min wacht kan ik soms weer 3/5 km rijden waarna deze weer afslaat.anwb gebeld.Hun dachten dat het de krukas sensor was Deze vervangen probleem was niet opgelost.Vervolgens bobine tweede hands gekocht en vervangen.Nu heb ik het probleem nog.Anderen zeggen dat het ook de benzinepomp kan zijn.Wie kan mij zeggen wat de oorzaak van dit probleem is of hoe ik het kan opsporen?

adelheid

Geplaatst door adelheid (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 480? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

adelheid (0), 12 jaar geleden

Volvo 480
Bouwjaar: 1995
Brandstof: benzine
Motor: 2 liter b20f Mijn volvo 480 slaat regelmatig af.Als ik 5 min wacht kan ik soms weer 3/5 km rijden waarna deze weer afslaat.anwb gebeld.Hun dachten dat het de krukas sensor was Deze vervangen probleem was niet opgelost.Vervolgens bobine tweede hands gekocht en vervangen.Nu heb ik het probleem nog.Anderen zeggen dat het ook de benzinepomp kan zijn.Wie kan mij zeggen wat de oorzaak van dit probleem is of hoe ik het kan opsporen?

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

het brandstofpomprelais geeft volgens mij ook nog wel eens problemen. Probeer eens te meten op de brandstofpomp als hij is afgeslagen of er wel spanning op komt...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 480 of stel zelf een nieuwe vraag.