Volvo 850: Motor slaat nog steeds niet aan....

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5

Beste dames en heren,

Mijn volvo 850 glt slaat niet aan. Volgens een garagehouder hier in de stad zou het aan de bdp sensor kunnen liggen. Maar indien de bdp sensor defekt is, kan het dan zijn dat de bougies blijven vonken?

Ik heb de bougies nagekeken, de bdp en nokkenas sensoren heb ik schoongemaakt. Ik heb een reset uitgevoerd.
Helaas slaat hij nog niet aan.
Zijn er nog technici m/v met alternatieven die ik zou kunnen uitproberen?
Ik hoorde dat een kompressieprobleem ook de mogelijke oorzaak kan zijn. Maar hoe zou dit dan ineens kunnen komen?

DonLuigi

Geplaatst door DonLuigi (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Zie je de toerentellen bewegen terwijl je start? Bij het aanzetten van het contact moet het draaien van de benzinepomp even hoorbaar zijn.! De ditributiekap is makkelijk weg te nemen ,zit de snaar nog op zijn plaats? Heeft de motor van dit bouwjaar nog een verdeelkap? Kijk eens aan de binnenkant ,bij vocht vervangen. Op de verstuiverrail zit een ventieldopje staat de brandstof daaronder wel op druk??? Controleer. en succes.

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

als de bougies vonken zou ik maar niet van een bdp sensor uitlaan... en als je een beetje remmenreiniger in de inlaatbuis spuit,wat doet de motor dan? de hoofdrelais willen ook nog wel een problemen geven. meet je 12/5 volt op bv de luchtmassameter/temperatuursensor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.