Volvo V50 2005: navigatie scherm V50 klapt niet open

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000

Het navigatiescherm van mijn V50 klapt niet meer omhoog als ik het contact aanzet, iemand enig idee? is een V50 2 liter diesel van 2005. Zekeringen heb ik nagekeken en die zijn goed, krijg ook de melding "SRS airbag spoed" op de DIM te zien.

connect

Geplaatst door connect (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

David Schutte (1) (0), 4 jaar geleden

Bedrading in de stoel was losgescheurd. Deze is hersteld en klant zou hem zelf even laten resetten, maar heeft nog steeds niet gedaan. Maar het feit dat die kabel - onder de bekleding door midden lag - geeft ons hoop dat dat wel het probleem is geweest

Helaas kwam hij vorige week melden dat zijn stoel plotseling erg heet werd en na een plofje niet meer verwarmd wordt. Zal waarschijnlijk ook met de reparatie te maken hebben, aangezien voor het herstellen van de kabel van de gordelspanner de bekleding een gedeelte los is geweest. Moeten we eerdaags ook nog naar kijken, maar de klant heeft het erg druk zoals je kon begrijpen.

David Schutte (1) (0), 4 jaar geleden

Muschien dat je hier wat aan hebt begon ook met storing op airback. En als je de accu er een keer afhaalt en er weer op doet dan. Zou dan de radio code wel bij de hand houden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.