Volvo V50: olielek bij verstuivers

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6

Ik heb een v50 waarbij rond de verstuivers olie komt te staan, ik de keeringen bij de verstuivers al vervangen zgen er niet meer zo fris uit ook heb ik de kleppendeksel pakking vervangen alles schoongemaakt maar na een paar weken is het weer een bende kan er iets met de bussen zijn, weet iemand raad hiermee?

franstops

Geplaatst door franstops (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Herman BMW (0) PRO, 11 jaar geleden

Heb je die keerringen met een conisch stuk gereedschap of dop 13 net erover heen gemonteerd d.w.z. de binnenkant van de keerring netjes tegen de bussen aan liggen.
Bij de dealer kregen we toen een modificatiesetje met keerring, wit kunstof ring en de houder van de verstuiver.
Tevens hebben ze speciaal gereedschap om de keerringen te monteren.

franstops (0), 11 jaar geleden

Herman ik heb ze niet met speciaal gereedschap gemonteert en weet bijna zeker dat ze goed zitten ben vandaag bij peugeot alhier geweest en denken dat er een van de bussen waar de verstuiver ingaat onderin lekt volgens hen een karwei van een dag !

franstops (0), 11 jaar geleden

Postie jij gaf de oplossing bij het verwijderen van de verstuivers zijn de enkele draadeindjes waarschijnlijk iets los gekomen waardoor ze na het aantrekken van de verstuivers nog losser komen waardoor er een lekje komt tussen grote klepdeksel en de kraag aan draadeindjes, ik heb ze allemaal eruit gehaald en onder de kraag ingesmeerd met vloeibare pakking alles gemonteert en hij lijkt na een dag olielekvrij Postie bedankt .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.