221 bezoekers online

Volvo S60 2002: Portier gaat niet meer open

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Lpg, Motorcode: 2.4

Is er een manier om de rechtervoordeur te openen waarvan de vergrendeling in de anti-diesfstal stand zit en deze niet meer vrij komt daar de PDM deurmodule defect is. Is er event. een deel van de binnen bekleding van de deur te verwijderen terwijl deze dicht zit?

mfb.

mfb

Geplaatst door mfb , lid sinds 16 jaar geleden

8 Reacties

0

volvoxc90, 12 jaar geleden

Je kunt de auto ook niet van binnen openen?
Zit de kabel van de binnenklink niet vast?

0

mfb, 12 jaar geleden

@ Frank
Nee, wel gaat het knopje omhoog, maar de hendels zijn losgekoppeld door de antidiefstal servo in het slot. Het is een electronische storing, maar om bij de module te komen zal eerst de deur waarschijnlijk open moeten.

mfb.

0

Hans4040, 12 jaar geleden

De wegenwacht en de politie hebben speciale tooltjes om deuren te openen.

mvg,
Hans.

0

Volvo-Specialist, 12 jaar geleden

Is de deurmodule niet te resetten ( door de accupool los te nemen of door VIDA )

0

mfb, 12 jaar geleden

Ik heb werkelijk alles al geprobeerd!!! Ik moet bij de module zien te komen om deze te vervangen of het slot met handmatige voeding vrij te schakelen.

mfb.

0

mfb, 12 jaar geleden

Heeft er nog iemand een idee?

0

volvoxc90, 12 jaar geleden

Kun je niet proberen om de deurbekleding los te halen?
als je de klipjes er uit hebt en iets naar voren kunt trekken kun je de module na het schroefje iets los gemaakt te hebben van boven er uit halen. Anders zit er niks anders op dan de bekleding kapot te maken.
Op de sloop zul je wel een portier bekleding kunnen krijgen.

Bel maar eens met autorima

0

mfb, 12 jaar geleden

Na twee maanden in een 3-deurs S60 gereden te hebben heb ik geprobeerd om de deurmodule te repareren, deze veroorzaakt nl, de klacht, maar het onderdeel wat reageerde op koude en warmte was de processor op de print van de module (PDM). Deze is niet los verkrijgbaar daar er volvo specifike software in zit. Je zal dus de module geheel moeten vervangen. Ik heb een gebruikte gevonden met het zelfde nummer, erin gezet en klacht is verdwenen.

Om de deur open te krijgen heb ik de ruitbedien-schakelaar van de module gewipt, en föhn er op gezet zodat er warmte in de module geblazen werd en na een half uur kon ik het slot weet openen mbv de afstand bediening.

hg, MFB.(2002 S60 bi-fuel. Begon vorige winter, bij koud weer. Licht getik uit het portier (RV) en geen raam, spiegel, cv funkties en geen temp. in het display. Later, op warmere dagen was de klacht weer weg. Deze winter werd het erger, lees de temperatuur drempel lag hoger).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.