Volvo 240: problemen startonderbreker

Bouwjaar: 1992, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.3gle

Vandaag konden we niet meer starten. De auto deed helemaal niets. Na even proberen wel. Later konden we niet meer starten. Bij navraag bij de garage waar we de auto enige weken geleden kochten bleek de vorige eigenaar hier ook problemen mee te hebben. Via draadje bij accu alsnog te starten. Nu probeerden we het vanavond nog eens. Na voor het starten de auto op benzine te zetten deed de auto het wel ( meerdere malen).
Wat is nu het probleem? De startonderbreker? Of zit dit in een technisch detail van het omzetten van lpg naar benzine bij starten?
Is het een groot werk om deze onderbreker uit de auto te halen en is dan het probleem opgelost?

dirk probleem

Geplaatst door dirk probleem (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 240? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Deze auto heeft geen startonderbreker van huis uit. Dan zou deze er later ingebouwd moeten zijn middels een universeel setje.
En wat noem je starten? Niet aanslaan of inderdaad dat de startmotor niet werkt?

Gr.

dirk probleem (0), 15 jaar geleden

De auto doet helemaal niets. Wel de ruitewissers, lichten , electrische ramen etc. Maar zodra je de sleutel verder draait hoor je aan de zijkant auto iets sissen (lucht) maar verder geen teken van leven. Zet de schakelaar op benzine en de auto start wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 240 of stel zelf een nieuwe vraag.