Volvo S60: ruitenwisservloeistof-reservoir lekt

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2435cc

hallo, kan iemand mij zeggen hoe ik het reservoir van de ruitenwisservloeistof kan demonteren.. tijdens het bijvullen zag ik dat de stoep nat werd. de hele inhoud ligt nu op straat.. gaarne stap voor stap.. thanx. auto heb ik net 1 week in mijn bezit.

Ron10345

Geplaatst door Ron10345 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Highway (145) PRO, 15 jaar geleden

de modderkuip voor een gedeelte demonteren. Je hebt of een lek pompje of een reservoir. Als je de modderkuip demonteerd met of zonder demontage van het wiel spreekt de rest voor zich zelf.

Ron10345 (0), 15 jaar geleden

dank voor snelle reactie.. ik ga kijken.. fijne paasdagen!

Ron10345 (0), 15 jaar geleden

hallo, heb net een blik geworpen... modderkuip is met popnagels vastgezet (daar kan ik dus niets mee) en van onderen zie ik het reservoir voor de helft gevuld.... ergens halverwege lekt deze dus. het enige wat ik zag (van onderen) was een 13 moer. als ik die losdraai, komt dan het reservoir helemaal naar beneden of is dit iets te licht gedacht?

Highway (145) PRO, 15 jaar geleden

jep, er zit ook nog achter de modderkuip ekele schroeven. De popnagels kun je uitboren als je aan de moderkuip trekt en met behulp van een schroevendraaier komen ze ook los. Dealer heeft nieuwe popnagels van plastic.

Ron10345 (0), 15 jaar geleden

kan ik er van onderen bij? dus de modderkuip intact laten? of moet ik echt de modderkuip demonteren?

Highway (145) PRO, 15 jaar geleden

modderkuipmoet los. als je het wiel demonteerd zie je 2 plastic moertjes zitten en dan kun je de kuip naar voren trekken met wat wil kun je dan genoeg zien.

Ron10345 (0), 15 jaar geleden

dank voor reactie.. had gehoopt iets makkelijks, maar ik heb nog 6 maanden garantie, dus ik ga wel naar garage. zij mogen dit verder gaan verhelpen. laat tzt wel weten wat het is geweest!

Ron10345 (0), 14 jaar geleden

hallo, ben ik weer... heb een bezoekje aan garage gehad en constatering dat vulstukring niet echt goed aansloot. tevens het overloopslangetje lag los naar beneden. hadden ze vergeten aan vulstuk te klemmen. het blijft nu op niveau (vloeistof)... problem solved.. dank voor reacties. inderdaad moest de monteur er via de wielkast bij, dus popnagels uitboren en nieuwe poppen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.