Volvo V50: Schudden bij optrekken

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000 D4204T

Ik heb hier reeds verschillende berichten gelezen en ook op andere forums kennen ze dit probleem, maar ik zie tot nu toe nergens een oplossing. Als je dus met deze wagen optrekt dan schudt de voorkant van de wagen heen en weer tussen 65 en 80km /h., daarna is het volledig over. Het is toch wel raar dat dit snelheidsafhankelijk is? 3e of 4e versnelling maakt niet uit. Volgende onderdelen reeds gewijzigd: wielen compleet met velg, rubbers ophangingsdriehoeken, drijfassen tweedehands. Het valt mij op dat dit probleem voorkomt bij verschillende motortypes, vandaar dat ik het moeilijk kan geloven dat het uit de motor of versnellingsbak zou komen, en wat mij ook nog in het oog springt is dat ford focus en c Max hier ook mee sukkelt(grotendeels zelfde chassis). Ik ben benieuwd naar de reacties?

devria01

Geplaatst door devria01 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

RenR (0) PRO, 9 jaar geleden

Bij de aandrijfassen v50/c70 gaan heel vaak de hoezen aan de binnen zijde lek . Valt bijna niemand op . Maar bij optrekken schud de hele auto ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.