Volvo V50 2007: Schuifdak elektrisch

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hallo,

heb een volvo staan en de vraag is moet ik na het vervangen van het schuifdak motortje het dak opnieuw inleren?
zo ja hoe??
Alvast bedankt.

hobbysmurf

Geplaatst door hobbysmurf (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rensk001 (0) PRO, 11 jaar geleden

Afdrukken
Terug

Elektromotor/zonnedakeenheid (SRM), kalibreren
Opmerking! De afbeeldingen in deze service-informatie worden gebruikt voor verschillende modeljaren en/of modellen. Er kunnen bepaalde verschillen voorkomen. De essentiële informatie in de afbeeldingen is echter altijd juist.
Kalibratie
Herkalibratie van de elektromotor/schuifdakeenheid (SRM)
Opmerking! Er wordt een herkalibratie van de elektromotor/schuifdakeenheid (SRM) uitgevoerd als er een eerder gebruikte elektromotor/regeleenheid wordt gemonteerd.
Waarschuwing! De antiklemfunctie van het schuifdak werkt tijdens het kalibratieproces niet. Zorg daarom dat er geen voorwerpen klem zitten in de opening van het schuifdak.


Zorg dat het schuifdak gesloten is.
Zet het contactslot in stand I.


Druk de achterkant van de bedieningsregelaar in het voertuig naar boven tot het schuifdak in de kantelstand (ventilatiestand) staat.
Laat de regelaar los.
Breng de bedieningsregelaar vervolgens binnen ongeveer 30 seconden naar voren, totdat het schuifdak ongeveer twee mm beweegt en de motor van het schuifdak stopt.
Laat de bedieningsregelaar los.
Breng de regelaar binnen 0,5 seconde naar voren en houd deze daar terwijl het schuifdak een complete cyclus uitvoert (gaat naar de volledig open stand en vervolgens naar de volledig gesloten stand). Als het schuifdak is gestopt, is het herkalibreren gereed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.