Volvo V40: Service lampje dooft niet constant

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

Het service lampje dooft niet constant:

Zelf enkele malen gereset,resultaat is dat het service lampje bij doorstarten uit blijft,echter als je daarna de wagen weer van contact hebt gehad en weer opnieuw start is het service lampje weer aan.

Weer resetten levert het zelfde resultaat op,eerst uit en dan bij een volgende start weer aan.

Voor de goede orde ,ook de dealer heeft het lampje proberen te resetten,lukt ook niet,gaat steeds weer opnieuw branden,en ik heb de Volvo nog niet laten uitlezen op eventuele storingen.

Wellicht dat iemand hier het probleem herkend,..................ben benieuwd,

Johan S.

Geplaatst door Johan S. (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Herman BMW (0) PRO, 11 jaar geleden

Bij de dealer laten via de testkast controleren of afstandsafhankelijk en tijdafhankelijk wel goed is ingesteld.

Johan S. (0) PRO, 11 jaar geleden

Bedankt Herman, ik zal hier zeker aandacht aan geven,was vanmorgen wel bij de dealer,en de monteur zei ook al iets in die richting,echter bleek ook dat ze de Volvo niet met de juiste apparatuur hadden proberen te resetten,.......................helaas had ik de betreffende Volvo V40,niet bij me,...............maar zal op korte termijn,met de Volvo terug gaan,wordt vervolgd,

Johan S. (0) PRO, 11 jaar geleden

Inderdaad stond de tijd/afstand fout ingesteld,dit is aangepast waarna het service lampje na resetten ook uit is gebleven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.