Volvo V50: slecht starten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0D

Sinds een jaar start men Volvo vaak pas bij de tweede keer. Dealer heeft sleutel vervangen, het contactslot, maar probleem komt steeds terug. Iedere beurt wordt er weer naar gekeken (software updates ed), maar probleem blijft zich voordoen. Heeft iemand een idee waar gezocht moet worden?[url=http://img252.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img252.imageshack.us/img252/5089/...[/img][/url]

badajoste

Geplaatst door badajoste (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

josbas (0), 17 jaar geleden

Heeft de dealer de gloeibougies wel eens doorgemeten?? Dit is toch het eerte wat je doet wanneer een diesel niet goed start!

volvoxc90 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoogtswaarschijnlijk de gasklep die blijft hangen. Zo wordt de klep genoemd maar het is eindelijk een luchtafsluitklep voor sneller afslaan van de motor bij afzetten. Nu komt het voor dat deze klep bij het starten niet open staat en dus weining of geen lucht krijgt. Deze klep zit voor aan het inlaatspruitstuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.