Volvo S60: speling op stuurwiel

Bouwjaar: 2001

Hallo allemaal

Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik het stuurwiel van mijn S60 weer vast kan zetten? ik heb geprobeerd mijn stuur te demonteren om te kijken waar het aan ligt maar ik kreeg het niet los omdat ik de airbag en de knopjes op het stuur niet kon demonteren. Weet iemand hoe je die airbag en de radio en kroescontr.knopjes eraf krijgt zonder dat er wat afbreekt zodat ik kan zien waar die speling vandaan komt. Alvast bedankt voor de moeite

Joop

joop5810

Geplaatst door joop5810 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Onder in de spaak van het stuur daar zit een gat. Draai de spaak naar de kilometerteller steek dan de schoeverdraaier er in en beweeg deze dan omhoog. als je iets voelt tijdens het omhoog trekken dan heb je de veer van de airbag te pakken deze zal dan los springen en kun je het wegnemen.

Ik vraag me af waarom want het stuur loszitten?
Is het los geweest?

mvdkant (0), 18 jaar geleden

laat dit even doen in de garage. als de airbag eruit klapt ben je verder van huis.

groet,
martin

joop5810 (0), 18 jaar geleden

Hallo volvocx90 bedankt voor je antwoord. ik heb last van een rammel als ik op een slechte weg rijd en als ik het stuurwiel van boven naar beneden beweeg dan voel ik een duidelijke speling. ik snap het ook niet want mijn auto heeft pas 53000 km gerreden dus dat zou wel erg snel zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.