Volvo S60: SRS-airbag service spoed alarm en klok slaat op tilt

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4

Al een tijdje heb ik dat mijn klok soms op tilt gaat. Hij loopt dan als een stopwatch em soms is het weer goed. Tevens heb ik sinds een paar weken op het bedieningspaneel het alarm: "SRS-airbag Service spoed"
Ik ben al bij de Volvo dealer geweest en die zeggen er moet een nieuwe klok in van €700,- excl., maar ik heb mijn twijfels of daarmee het airbag probleem ook opgelost is.

Johannes01

Geplaatst door Johannes01 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

joep2006 (0) PRO, 15 jaar geleden

wat de klok betrefd,als je geluk hebt blijft het verstelpennetje hangen, gewoon proberen heen en weer te draaien,en kijken of de klokt dan stopt met doorlopen,anders inderdaad combi defect.wat airbag betrefd,zonder storingscode nummer valt er weinig over te zeggen

Volvo-Specialist (0) PRO, 15 jaar geleden

Dat snel blijven lopen van de klok hebben ze wel meer (raar genoeg vrijwel alleen S60 !!) maar dat kan gewoon gerepareerd worden !!

In Eindhoven zit in ieder geval een bedrijf die ze kan repareren, (maar ik weet zo de naam niet) maar met wat Googlen is er wel achter te komen of er in de rest van het land nog meer zitten.

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

idee systems, brengen wij onze tachografen ook naartoe, ac-tronics zal het ook wel kunnen trouwns.

Growtwn Marcel

Johannes01 (0), 8 jaar geleden

Ben bij iemand geweest en die heeft hem gerepareerd (oud Volvo techneut)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.