Volvo 440 1992: startmotor 440

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 i

Bij mijn broer zijn volvo 440 begint de startmotor kuren te krijgen,doet het vaak goed,maar soms weigert hij,je hoort dan niets als je probeert te starten,maar 5 minuten later slaat hij wel aan,moet ik dit probleem bij de startmotor zelf gaan zoeken of bij het contactslot? b.v.d. Rob.

s70

Geplaatst door s70 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

rob op het moment dat hij het niet doet moet je op je sartmotor meten.
komt daar de spanning binnen van je contactslot dan is de startmotor de boosdoener zo niet dan is er iets met het contactslot of bedrading aan de hand.

groetjes jan.

theike (0), 17 jaar geleden

Ik heb nu exact hetzelfde probleem, laatst een klap op gegeven, maar hoe is dit opgelost? Was het de startmotor of misschien toch de bedrading van het contactslot?

Groeten Theo

Paulus8636 (0) PRO, 17 jaar geleden

De massakabel van het motorblok naar de min van de accu is berucht bij deze wagens om zijn wil tot doorrotten.

Gr.
Paul

theike (0), 17 jaar geleden

al gecontroleerd.. de massa is prima in orde. Alle kabelaansluitingen verder ook. Ik verdenk echt de startmotor, wilde alleen graag weten of dit bij de topicstarter ook zo het geval was.

groeten Theo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.