Volvo S70 1997: Stotteren en/of afslaan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2500

Hallo,
Mijn S70 2.5 TDI heeft sinds kort af en toe problemen. De riem van de brandstofpomp is een keer geknapt en nadat deze is vervangen stottert de auto af en toe en slaat soms zelfs af. Dit gebeurt op verschillende momenten, soms na 5 km, soms pas na 200km. Het Labda lampje gaat dan even branden en na een tijdje gaat deze weer uit.

Heeft iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn?

phookey

Geplaatst door phookey (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik zou eerst de storingscode uitlaten lezen de storing blijft in de regeleenheid op geslagen staan en ik denk dat je uitkomt op het zelfde als wat beschreven is in deze topic. http://www.problemcar.nl/index.php?topic...
Een goed afgestelde pomp kan veel problemen oplossen het komt nog al precies ondanks dat je probleem minder erg is als in die topic is het best mogelijk omdat je ook schrijft dat het probleem zich voordoet nadat de pompriem gebrokken is geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S70 of stel zelf een nieuwe vraag.