Volvo V70: Stotteren / inhouden tijdens rijden

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

L.s

HELP!!!

November 2007 een nieuwe V70 gekocht(model tot 2007, benzine 2.4 140pk) en vanaf dag één een stotterend en inhoudend rijgedrag.
Nu twee jaar verder en 30.000km op de teller, weet ik da ik door de dealer aan het lijntje ben gehouden. ant nu is de garantie termijn verstrekken wordt medegedeeld dat er geen verder onderzoek of werkzaamheden meer verricht zulen worden!! Het probleem is en blijft dat de auto bij he wegrijden (schakelbak) stottert en ook in de andere versnellingen houd de auto op bepaalde momenten in. Is dit probleem bij een ieder van u bekent of heeft iemand een soort gelijke ervaring Ik hoor het graag van u.

Bijvoorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Peter vd Mark

vdmarkpeter@live.nl

Peter vd Mark

Geplaatst door Peter vd Mark (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (145) PRO, 14 jaar geleden

Je kunt je probleem voor leggen bij een andere dealer of een brief schrijven naar Volvo Nederland.

Peter vd Mark (0), 14 jaar geleden

Iedere dealer is een onafhankelijk ondernemer en ieder geschil is met de dealer, Volvo Nederland zegt hierin geen partij te(lees willen) zijn.
Op herhaaldelijk aandringen is de auto bij de importeur geweest, natuurlijk mag je daar niet bij zijn, met als conclusie; Uw auto voldoet aan alle eigenschappen die u van een auto van dat type en bouwjaar mag verwachten.
Even dacht ik een oud tweedehandsje gekocht te hebben.
Eerst zeggen ze dat ze niets kunnen constateren en als je ze er dan met de 'neus boven op drukt' is het product eigen en kunnen ze er niets aan doen!!
M.b.t een andere dealer raadplegen, iemand van u suggesties??

groet,

Peter

Siem Bijman (165) PRO, 12 jaar geleden

Twee keer een model 440 gehad 1.7 en een GLT 2.0i
Tip van Frans3

Beiden hadden dergelijke klachten één bij de aankoop en de ander na een vakantie in Frankrijk, hoe vaker ik reed hoe vaker de klachten
Na vele keren de garage bezocht te hebben bleek in bij beide auto's het brandstof filter in de tank dusdanig vervuild, dat op verschillende momenten dan weer wel en dan weer zonder problemen gereden kon worden.
Een dealer heeft bij de GLT na vele zoektochten en extra reparaties (onnodig?), het brandstof filter om mijn verzoek toch maar gecontroleerd, met resultaat!

succes Frans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.