Volvo XC90 2006: stuurhuis

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4, Motorinhoud (cc): 2400

beste collega's

ik zit hier met een vervelend probleem, ik heb hier namelijk een stuurhuis staan met een olielek. De olie lek komt van een alu leiding die vast zit op het stuurhuis juist in de bocht waar het latje op komt. het probleem is dat je deze leiding niet apart kunt bestellen bij volvo:s en hiervoor de volledige stuurhuis moet vervangen. ik heb de leiding weggebracht bij AB flex een bedrijf dat gespecialiseerd is herstellen van hoge druk leidingen maar zij konden het niet herstellen.

Nu is mij vraag kent iemand een bedrijf die mss zulke leidingen kan namaken? of heeft er mss iemand nog eens stuurhuis in het atelier staan die deze wil verkopen? of iemand die een betere tip heeft ;)

bedankt alvast

pegpeg

Geplaatst door pegpeg (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC90? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 12 jaar geleden

Natuurlijk kun je die leidingen los bestellen, als set dan !!
Speciaal voor dit probleem (afscheuren van de dunne leidingen bij een diesel) heeft Volvo een setje uitgebracht van 2 leidingen, een "leidingsteuntje"en een M6 boutje.

pegpeg (0) PRO, 12 jaar geleden

bedankt volvo specialist,


Maandag had ik nog bij volvo geweest en ze beweerden dat ik de stuurhuis compleet moest vervangen aangezien je ze niet apart kon krijgen. heb net terug met ze gebeld en nu kan het ineens wel, volgens hen staat het op een andere stuklijst waar alle leidingen staan.

je hebt me goed geholpen! super veel dank ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC90 of stel zelf een nieuwe vraag.