Volvo S80: Telefoon

Bouwjaar: 1999

In mijn auto zit een telefoon ingebouwd. Het toestel zelf zit in de bagageruimte. Ik heb nu geen geluid meer via de luidspreker die in de hoofdsteun is ingebouwd. Ik heb al naar de bekabeling onder de stoel gekeken en dat lijkt allemaal oke. Is er iemand bekend met dit probleem.
Grrr

Johan1000

Geplaatst door Johan1000 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Loopt er niet toevallig een automute vanaf de radio? Die kan natuurlijk zomaar het geluid van je luidsprekers blokkeren.

Sytze

Johan1000 (0), 17 jaar geleden

Dat gaat automatisch, wanneer je wilt bellen of een telefoontje beantwoord wordt het geluid van de radio aut gedempt. Het geluid van de telefoon gaat ook niet via de luidsprekers van de radio. Er zit een aparte in de hoofdsteun van de bestuurder.

volvoxc90 (0) PRO, 17 jaar geleden

Kun je wel bellen en verstaan ze je wel?
De losse hoorn niet goed in de houder zit of er een defect aan is heb je het zelfde probleem.

Johan1000 (0), 17 jaar geleden

Ik kan wel bellen en ze verstaan mij ook. Alleen hoor ik zelf niet dat ik verbinding heb. Je hoort de telefoon niet overgaan. Op het display zie je wel staan "verbonden".
GrrJohan

Volvo-Specialist (0) PRO, 17 jaar geleden

Het hoorntje in de middenarmsteun zit niet goed in de houder !!

Johan1000 (0), 17 jaar geleden

Hoorntje zit er wel goed op. Via de hoorn kan ik wel met de beller praten of zelf iemand opbellen. Je hoort alleen geen telefoon overgaan als je gebeld wordt. Mocht die hoorn het probleem zijn, kun je deze dan omzeilen??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.