Volvo 440 1995: temp.meter en lampen doen raar

Bouwjaar: 1995, Motorinhoud (cc): 1800

Hoi,ik heb eeen raar probleem met mijn auto,
Als je rijd dan loopt de temp.meter op tot net onder het rode(lampje blijft uit),als je dan stilstaat dan zakt hij weer naar iets boven het midden.Ga je dan rijden zakt hij naar beneden, en gaat hij even later weer omhoog.

Volgens een losse temp meter is de motor niet te warm,

UPDATE:vanavond toen ik wou weg rijden gingen met het aanzetten van de lampen alle lampje aan de linkerkant van het dashbord branden,zet ik de lampen uit dan is het weg.

Wie o wie weet wat dit kan zijn (zelf denk ik massa van den lampen,maar waar zit die?)

Alvast Bedankt

Groeten

Rin

Sniffer

Geplaatst door Sniffer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jps (0) PRO, 19 jaar geleden

maak de massa kabel van de accu naar carroserie en versnellingsbak goed schoon of vervangen, massa aan het hijsoog rects op de ciliderkop en massa linksonder het dashboard thv klokkenpaneel (die is lastig) goed schoonmaken.

Sniffer (0), 19 jaar geleden

Hoi,Ben wel vanmiddag bij het dashbord bezig geweest links onder bij pedalen.
Ook als ik de richtingaanwijzer gebruik met lampen uit Dan doen ze ook allemaal mee (licht,mistl,achterv,mistl.v,richtingaanw.)

Sniffer (0), 19 jaar geleden

HOERA:probleem opgelost,ik was een beetje aan het voelen achter het dasbord en duwde tegen de stekker bij de tellers...Voila alles werkt weer normaal!

Bedankt en groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.