Volvo V40: trillen wagen

Bouwjaar: 2003

auto begint te trillen bij120 reeds banden vernieuwd vooraan +uitgebalanceerd .de auto heeft46000km sportline 16/205/50 banden de garage zegt dat dit normaal is hij is gekocht bij cardoen +wat kan ik doen om de garantie voorwaarden af te dwingen bij een erkend dealer ik wordt overal van links naar rechts gestuurt

kevin6260

Geplaatst door kevin6260 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kevin lees de garantie voorwaarden. Als het de orginele velgen zijn en je hebt niets aan het onderstel veranderd dan zou ik eens op de deur kloppen bij Volvo Belgie. Als je iets veranderd hebt hoef je voor garantie niet bij de importeur aan te kloppen want dan krijg je het verwijt dat je aan de auto iets veranderd hebt wat niet ondersteunt wordt door Volvo.

hkelder (0), 19 jaar geleden

De auto al eens laten uitlijnen?
In de meeste gevallen weet je niet wat je overkomt...

kevin6260 (0), 19 jaar geleden

alles is origineel ,ik heb zelf geen krasje in mijn velgen.ik zou graag aan een telefoonnr graken van een technischverantwoordelijke die rond gaatin de garages of een adres waar ik met mijn klacht naar toe kan.eerst zeggen ze in de garage dat het de banden zijn ,dan omdat het velg 16 is,ik het nu al vooraan nieuwe banden gestoken (niets verandert).als je naar een garage gaat krijg je als antwoord je hebt je wagan bij cardoen gekocht he niet hier ,dan kan je toch niet verwachten dat wij daar achter zoeken.of je moet altijd open staan met je portefuille 23euro voor een testrit met als resultaat "mijnheer hij rijd normaal het is een sportline mijnheer".ik heb ook al voorgesteld een andere te kopen maar 9000euro op te leggen in15maanden voor een V50 is toch iets te duur.nu weet ik waar volvo voor staat "vroeg of laat veel onkosten"

hkelder (0), 19 jaar geleden

Die ervaring heb ik ook reeds met Volvo - eerst kapotte krukaslagers en binnen de daarvoor gestelde termijn een geknapte didtributieriem - Duurzaam? - mijn Volvo niet...

marcvolvo (0), 17 jaar geleden

Mijn V50 trilde ook, ik heb dit laten onderzoeken bij een bandenspecialist, deze vond een produktie fout in de band.
De balanceermachine laat zien dat er geen onbalans is maar heeft dit op de auto wel. Dit ligt aan de fabricage van de band.
Ik heb van Volvo nieuwe banden gekregen, en deze door de specialisten laten monteren. nu is het probleem weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.