Volvo V40: V40 Vlotter demonteren

Bouwjaar: 2002

Hallo,

Kan iemand mij vertellen hoe ik de vlotter van mijn V40 kan demonteren? Weet wel waar hij zit maar weet niet of het een schroefdop os, als dat zo is zit hij muur vast.
Graag tips en waar ik het bekende losse draadje kan vinden. Weet iemand toevallig ook waar de storing van de spontaan harder en zachter blazende blower vandaan komt? Het betreft een V40 2002 uit de laatste serie met climatecontrol.

Groet,

Peter

PeterZRX

Geplaatst door PeterZRX (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (140) PRO, 11 jaar geleden

klopt, deze zitten muurvast. dealer heeft er een speciale sleutel voor anders met een schroevendraaier de boel los tikken.

Harder of zachter blazen van de blower kan komen door de regeleenheid of de kachelweerstand die begint defect te raken maar ik denk de regeleenheid (aircopaneel).

PeterZRX (0), 11 jaar geleden

Wat inderdaad het zwarte draadje. Schroefdop teruggemonteerd met wat siliconenspray op de schroefdraad. Zo gaat die een stuk makkelijker weervast. Alles bij elkaar 1 uurtje werk. Aircopaneel moeten we nog aan beginnen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.