Volvo V70: V70 afstandbediening te bestellen??

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: T5

Ik woon op Aruba en heb sinds een paar dagen een V70 uit 2001. Ik heb deze uit de Miami gehaald en hij verkeerd in een topconditie.

Nu is het zo, dat ik alleen maar een sleutel heb en geen afstandbediening. Weet iemand of dit via het chassisnummer te bestellen is bij een dealer. Nu is het wel zo, dat er hier op Aruba geen Volvo dealer is, dus ik het via Nederland zou kunnen bestellen.

Zonnige groet uit Aruba
Marcel

V70-Aruba

Geplaatst door V70-Aruba (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

Bestellen is wel mogelijk maar je hebt een probleem de afstandbediening moet geprogrameerd worden met behulp van SW. De SW kan alleen via uitleesgereedschap van Volvo. Als je de ticket betaald wil ik het wel komen doen na overleg met mijn baas of ik het uitleesgereedschap mag mee nemen hihihi.

Trouwens is dit de einige Volvo op Aruba? Er zijn meerdere onderdelen die na vervanging met behulp van sw geprgrameerd moeten worden. Ik denk bijvoorbeeld aan gasklephuis, sleutel of een regeleenheid.
Als dit niet de einge Volvo is misschien dat de andere eigenaar ooit dit probleem aan de hand heeft gehad.

23912131 (0), 16 jaar geleden

als Frank naar Aruba gaat heeft hij toch iemand nodig om het gereedschap te dragen. ik hou mij aanbevolen!

V70-Aruba (0), 16 jaar geleden

Er rijden een paar Volvo's hier op het eiland, er rijden hier 3 XC90's rond en een V50, verder nog een paar 740"s en een paar s40's.

Ik wil best je ticket (enkeltje) betalen want dan kan je hier gewoon blijven en heb ik tenminste iemand op het eiland die verstand heeft van Volvo's.

Maar kan bijvooorbeeld de Mercedesgarage zoiets niet programeren hier. Want die is hier wel.
Of wat is het alternatief, gewoon de sleutel blijven gebruiken, maar daar wil ik ook een kopie van laten maken. En kan je wel zonder moeilijkheden een kopie van een sleutel laten maken of is dat ook met programering.

Marcel

Volvo-Specialist (0) PRO, 16 jaar geleden

Ook die moet met software geprogrammeerd worden !!

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ja, ook die moet met sw geprogrameerd worden. Ik zou eens gaan informeren bij de rijders van de xc90 en de V50 en de S40 mits de S40 (new md) van 2004 is. Het is mogelijk dat die iets dergelijks aan de hand gehad hebben en hoe dat dan opgelost is.

V70-Aruba (0), 16 jaar geleden

Okay, ik zal eens informeren, maar ik denk dat de XC90 en V50 rijders hier op het eiland nog geen problemen hebben gehad met de sleutels, gezien de nieuwstaat van de auto"s.

Maar wat zou eventueel een oplossing kunnen zijn, de ontvanger (receiver) wisselen voor een andere, kompleet met sleutels en ontvanger, of is dat geen optie. Anders is volgens mij de enige oplossing, heel zuinig met mn enige sleutel te zijn.

Dan heb ik nog een andere vraag: welke filters en onderdelen heb ik nodig voor service beurten, zodat ik die in Nederland kan bestellen en met een zending hier heen kan sturen.

Bij voorbaat dank voor de reactie

Marcel

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

Zo als ik al vertelde het is niet alleen de sleutel of de afstandbediening waar SW in moet maar ook een nieuwe regeleenheid. Ook voor een trekhaak bekabeling (mits het van volvo komt) moet sw in om deze te programmeren.

Op deze site kun je het type motor aan klikken en alles opzoeken wat je moet vervangen.
Als je onderdelen besteld is het belangrijk dat je er bij verteld dat de auto uit de USA komt.
Er zit verschil in bijvoorbeeld deursloten, bumpers, radio's, remdelen en nog veel andere dingen.
Als je naar een dealer gaat geef dan het chassisnummer dit kan veel problemen voorkomen.

V70-Aruba (0), 16 jaar geleden

Okay dank je voor je reactie. Ik zal er rekening mee houden.
Ik heb gezocht op de site waar ik het type motor kan invullen, om te zoeken wat er allemaal vervangen moet worden, maar waar vind ik die sectie, waar ik het type kan invullen? Ik zoek me het apezuur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.