Volvo V70: V70 condens in interieur

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.5-10v

Hallo
Ik heb pas een nieuwe airco unit en deze werkt goed. Toch heb ik erg veel condens in de auto. Iemand een idee? Zijn er bekende lekkage plekken? De vloermatten en de bagageruimte lijken droog.
Alvast bedankt voor je reactie.

Kuip1

Geplaatst door Kuip1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

MWMautos (0), 12 jaar geleden

In de bagageruimte, links en rechts naast het skiluik heb je kleine vloerpanelen die ingeklikt zijn. Als je het skiluik open maakt kun je ze makkelijker los trekken. Soms kunnen ze best wel goed vast zitten, trek ze er maar eruit, ze zijn voorzien van stalen klipjes die in mijn ervaring niet zomaar stuk gaan. Het helpt wat als je de voorkant van het paneel pakt, de dunne kant, naast de wielkast.

Onder de panelen, in het plaatwerk zitten rubbere stoppertjes, die willen nog wel eens lekken. Probeer daar eens te kijken.

Kuip1 (0), 12 jaar geleden

Hallo, nu pas alles nagekeken. Ook achter heb ik de panelen losgenomen. Geen water. Het afvoerslangetje van de airco verdamper zat nog mooi op zijn plek. Slang voor de zekerheid maar even doorgeblazen. Geen water,geen verstopping. Toch nog steeds veel condens in de auto. Vandaag auto naar de garage voor kleine beurt en gevraagd het probleem eens te bekijken. Ben benieuwd.

rensk001 (0) PRO, 12 jaar geleden

Is je interieurfilter niet erg vervuild?

Kuip1 (0), 12 jaar geleden

Interieurfilter is vandaag gedaan. Eens kijken of het helpt. Ik had overigens niet het idee dat dit de oorzaak is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.