Volvo V70 2000: VERLICHTING / RICHTINGAANWIJZER / ACHTERRUITVERWARMING WERKT NIET !!

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5254T, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 142

Als ik smorgens mijn volvo T5 uit het jaar 2000 start loopt hij mooi en goed. Wanneer ik het dimlicht aan doe doet deze niets net als de achterruitverwarming en de richtingaanwijzer doet ook niets . Als ik dan een stukje ga rijden en ik neem een paar kleine hobbels in de weg of een drempel em ik probeer dan mijn richting werkt deze wel en zo is het ook met de koplampen in dimlichtstand en achterruit verwarming doet het dan ook weer . Ik heb niets aan de auto gedaan dan alleen een andere radiator erin laten zetten en dat probleem was hiervoor ook al wie weet waar dit aan kan liggen ?? Als het licht het weer doet en je schakelt deze onder het rijden uit en weer direct aan doet hij het niet net zo lang je over een hobbel op de weg of een drempel rijd ... zo ook de richtingaanwijzer en achterruitverwarming ... wie weet wat dit zou kunnen zijn ? !!!

Basb1

Geplaatst door Basb1 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 3 jaar geleden

Lijkt op een los contact of een relais dat niet goed werkt , zit niets anders op dan relais stekkers bedrading na te lopen .

check

Beste antwoord, geplaatst door Basb1 (0), 3 jaar geleden

Het probleem is opgelost Het Grote licht relais was overleden en de 2 kleine relais ernaast ook ... Ik heb een nieuw relais besteld en deze erin gezet en alles werkt weer zoals het hoort .. Dit alles in overleg met een garage gedaan en gemeten en gekeken en idd het ging gelukkig alleen om het Grote lichtrelais en de 1 kleine relais aan de andere buitenkant van de zekeringkast .... wel in de zekeringkast dus ...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.