Volvo V70: Vermogensspecifiecaties Volvomotoren

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: Benzinemotoren

Hallo, Allemaal

Ik ben op zoek naar een overzicht met specificaties van de diverse benzinemotoren wat betreft cylinderinhoud.Alsook HPT en LPT motoren en hoeveel pk elke uitvoering heeft. Volgens mij is hier nogal wat verwarring over. Zijn er nog echt roestgevoelige plekken op de auto en waar technish speciaal op te letten.
Dit alles ivm. een zoektocht naar een V70 van rond 1998 en tot welke km standen kun je een redelijk auto vinden.Zijn automaten probleemloos of af te raden? Bij voorbaat dank voor de info.

Groet PVO

PVO

Geplaatst door PVO (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Highway (135) PRO, 14 jaar geleden

De doelstelling van deze site is het oplossen van TECHNISCHE problemen van auto's. NIET een advies- en/of informatiesite voor aspirant-kopers van een (andere) auto.
De topics waarin toch om aankooptips c.q. adviezen wordt gevraagd worden door het moderatorteam gesloten.
Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan deze dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.


Als je met google naar volvo v70 forum kun je genoeg informatie vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.