Volvo 340: volvo 340 variomatic

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Schakel probleem. Torenhoog toerental bij eender welke snelheid reeds opgelost: nieuw koppeling, nieuwe drukgroep, nieuwe vacuum slangetjes, de 3wegsklep vernieuwd en tachorelais. MAAR nu bij stilstand en je drukt de rem in geeft hij geen klik en reageert niet (begint niet te schudden), de bergrem schakelaar lichtje brandt wel maar geen verschil in toerental en last but nog least als je bij het vertrek de knop van de pook indrukt moet hij normaal slippen (ontkoppelen denk ik) en als je de knop los laat moet de koppeling weer pakken ook dat doet hij niet hij vertrekt gewoon met volle vaart zelfs als de knop ingedrukt is. Dus helemaal geen reactie op de knop van de pook noch op de bergremknop en kikdown geeft hij ook niets. Ondertussen mij blauw betaald bij een buurt garage en thats it. Wie weet wat er zou kunnen schelen??
G,
Ronny
[url=http://postimage.org/image/wxzydmpl1/][img]http://s10.postimage.org/wxzydmpl1/tante...[/img][/url]

ruytigen

Geplaatst door ruytigen (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 340? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (135) PRO, 11 jaar geleden

na mijn idee staat er een schakelaar niet goed afgesteld of is defect. Er zitten enkele micro switch. Als je de knp van de pook indrukt reageerd hij dan ook?

ruytigen (0), 11 jaar geleden

[quote=Highway]na mijn idee staat er een schakelaar niet goed afgesteld of is defect. Er zitten enkele micro switch. Als je de knp van de pook indrukt reageerd hij dan ook?[/quote]
Bedankt voor de snelle reactie. Het probleem is sinds vorig jaar september. Hij reageert niets op de knop van de pook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 340 of stel zelf een nieuwe vraag.