Volvo V40: Volvo V40 bagagenet

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 16V

Hallo,

Sinds vandaag zijn wij in het bezit van een bagagenet voor onze Volvo V40. Echter nu komt mijn probleem... Ik kan nergens een foto vinden hoe deze te bevestigen? Bij onze vorige auto was het simpelweg inklikken boven in een uitsparing dakhemel. Echter bij onze volvo zitten hier geen gaten achterin en ook niets om in te klikken.

Is het misschien zo dat ik enkele onderdelen mis? Het is alleen zo dat ieder bagagenet dat ik kan vinden, aangeboden wordt zoals op onderstaande foto.

Alvast bedankt voor jullie hulp,

Marco

[url=http://img205.imageshack.us/i/bagagenet....][img]http://img205.imageshack.us/img205/7622/...[/img][/url]

Geplaatst door

marco.ridder (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

beetje kleine foto maar ik denk dat je iets mist. Als ik het goed heb moet je de lichte verlaging in de hemel uitsnijden en daar een kapje in monteren.
Bij de C-stijl in de hemel kun je dat zien.

Highway 525
badge

14 jaar

Bedankt voor je reply. Inderdaad kleine foto, echter dat was 1 van de weinige die ik kon vinden. U bevestigd mijn vermoeden dat ik een kapje mis, echter uitsnijden had ik zelf toch niet gedaan. Eens kijken hoe ik aan de missende delen ga komen dan maar.

Nogmaals dank,

Marco

marco.ridder 0

14 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.