Volvo XC70 2002: volvo xc70 2002 geen oliedruk

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 T

Als motor warm is komt melding geen oliedruk in beeld , motor reeds geflusht en olie en filter vervangen zonder resultaat. Auto altijd goed onderhoud gehad 180.000km gelopen, heeft iemand dit al is meegemaakt
gr Bas

Bas Auto Service

Geplaatst door Bas Auto Service (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jhl (0) PRO, 10 jaar geleden

foutcodes Bas?

Highway (120) PRO, 10 jaar geleden

haal het carter er maar onder uit kan goed helemaal vol staan met blacksludge. Dan is er ook nog een modificatie op de aanzuigleiding en de O ringen.

Bas Auto Service (0) PRO, 10 jaar geleden

Geen foutcodes motor nu 2 x geflusht ga denk inderdaad het carter maar loshalen wat wel raar is dat tijdens het rijden he lampje oplicht en als je dan het contact uit en aan doet dat hij zomaar weer een tijd uit blijft en je zou toch zeggen
geen oliedruk is geen oliedruk en niet af en toe , maar ik hou jullie op de hoogte

rensk001 (0) PRO, 10 jaar geleden

Heb je ook de echte oliedruk gemeten met een losse meter? Bij deze motoren komt het voor dat de zeef voor de aanzuigbuis bij warme motor naar binnen word gezogen en dan heb je geen oliedruk. Als de motor even niet draait zakt de zeef terug en heb je wel oliedruk na het starten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC70 of stel zelf een nieuwe vraag.