Volvo V70: vreemde gele stekker uit dashbord

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5 TDI

hallo iedereen,


ik heb rechts van mijn stuur een gele stekker uit mijn dashbord hangen (naast de ruiten/spiegel verwarmingknop) kan iemand mij vertellen wat er aan het uiteinde van deze stekker moet zitten?

ben net bij de dealer geweest en deze kon mij niet vertellen wat er nou had moeten zitten of waar hij voor is.. misschien dat een monteur het wist of het kon misschien wel uitgezocht worden werd mij verteld maar dat ging natuurlijk wel geld kosten kwam er achteraan..

mij leek het een dood eenvoudige vraag zeker voor een dealer.. maar helaas..

hoop dat hier iemand is die wel het antwoord heeft..


vriendelijke groeten,
Simon

Mulsim

Geplaatst door Mulsim (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ronny530 (0), 13 jaar geleden

Er van uitgaande dat het iets met verwarming te maken heeft gok ik op de stoelverwarming. Ik weet niet of het overeenkomt met mijn 440 maar daar zit een soortgelijke steker die door een afschermkap uit het zicht wordt gehouden. Want de mijne heeft wel de voorbereiding maar geen stoelverwarming. Maar meten is weten en onder de stoel kijken ook want daar zal ook een steker met de zelfde kleuren moeten zijn.

Ronny.

Mulsim (0), 13 jaar geleden

hey Ronny,

Bedankt voor je reactie,
Ik heb even gekeken naar de stekkers onder de stoelen.. maar daar zitten 2 witte stekkers onder en nergens een gele te bekennen..

het vervelende is dat er ook geen afwerk klepjes of iets voor zit en ik dus niet weet of het in gebruik is geweest of dat het puur voorbereiding is..

Simon.

Mulsim (0), 13 jaar geleden

heb net nog even zitten surfen.. en ben de layout tegen gekomen van het dashboard van wat het kan zijn.. maar daar uit blijkt dat er anders een knop zou zitten voor de tracs.. leuk maar hoe weet ik nou of dat afgewerkt moet worden met een plaatje omdat de auto geen traction control heeft of dat er een nieuwe schakelaar voor moet komen omdat deze zoek is en ik nu zonder tracs rijd.. das ook zonde..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.