Volvo V50: zekering aansteker kapot door beweging van de navigatieplug

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

De aansteker is te wijd waardoor als ik de plug van de navigatie erin doe en eraan kom de zekering steeds doorslaat.Volgens de Volvodealer een bekend probleem bij deze auto en alleen op te lossen door de navigatie vast in te bouwen .Wie heeft een goedkopere oplossing

sfsmit

Geplaatst door sfsmit (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Highway (140) PRO, 13 jaar geleden

De kabel op de draden van de aansteker aan sluiten en deze losse kabel achter de midden concole leggen als je het niet gebruikt. Niet de mooiste oplossing wel goedkoop en makkelijker dan iedere keer een nieuwe zekering monteren.

Hessels036 (0) PRO, 13 jaar geleden

20ampere zekerring erin gaat mischien beter dan de 15a die er officieel inzit. Of iets verbuigen aan je plug van je navi dat hij beter klemt/contact maakt.

sfsmit (0), 13 jaar geleden

We hebben inderdaad de navigatie rechtstreeks op de aanstekerplug laten aansluiten en het werkt perfect

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

[quote=Hessels036]20ampere zekerring erin gaat mischien beter dan de 15a die er officieel inzit. Of iets verbuigen aan je plug van je navi dat hij beter klemt/contact maakt.[/quote]
een zwaardere zekering monteren is niet wenselijk...tenzij je een nieuwe auto wilt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.