Alfa Romeo 155: af en toe schokkende motor tijdens rijden

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.7 ts

Heb een probleem met mijn 155. Tijdens het rijden wil de motor af en toe schokken dit met name als ik iets gas terugneem en daarna weer gas geef zowel bij koude als bij warme motor. Het starten gaat perfect. ook stationair draait de motor perfect. het probleem doet zich dus alleen voor tijdens rijden. Wat kan dit zijn? ik moet er even bij vermelden dat dit mijn eerste alfa romeo is en ik heb de auto pas enkele dagen.

karel0441

Geplaatst door karel0441 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 155? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

John5695 (0), 15 jaar geleden

ws een lekke luchtslang tussen LMM en gasklephuis ,kjk even of deze niet gescheurd is ,bij lastwisselingen kan door de kanteling van de motor het scheurtje open gaan staan waardoor je valse lucht trekt en daardoor de motor even schokt

savalibram (0) PRO, 15 jaar geleden

heb je een 155 met een metalen plaat op het kleppen deksel?
als dat zo is kun je het mischien oplossen door deze te demonteren en een test rondje rijden
is het er nu uit? dan slaan de bougie kabels waarschijnlijk door tegen deze plaat.
deze kun je dan isoleren door bv. een stuk binnenband te plaatsen tussen de bougiekabels en de metalenplaat.
laat maar even weten of het opgelost is.
gr. Bram

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 155 of stel zelf een nieuwe vraag.