Alfa Romeo 146: dashboardverlichting en centrale vergrendeling 146 1.9 TD

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TD

Ik heb een Alfa 146 met de volgende problemen. Ik kan de deuren wel centraal op slot doen via het linkervoorportier, maar moet ze openen va het rechterportier. Iemand ervaring met dit kwaaltje? Ik weet niet of de cv elektrichsh of pnuematisch is, maar het lijkt er op als ik hem via het linkervoorportier wil openen een schakelaar niet ingedrukt wordt die het commando "openen" moet geven. Ik moet hem gewoon met de sleutel open doen, geen afstandsbediening dus
In het dashboard brand welgeteld één lichtje, het rechterdeel van de toerenteller. Voordat ik heel de boel uit elkaar haal, welke kans is het grootst? Dat de print van de combi totaal versleten is of dat ik gewoon nieuwe lampjes moet steken? In geval van het laatste, hoe haal ik de combi eruit zodat ik (het gemakkelijkst) bij de lampjes kan?

Knientje

Geplaatst door Knientje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 146? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ed13 (0) PRO, 15 jaar geleden

waarschijnlijk is je slot kapot deze is trouwens elektrisch en tellerunit kan je zo eruit halen als je een beetje technisch bent
want denk dat je lampje gewoojn stuk zijn. succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 146 of stel zelf een nieuwe vraag.