Alfa Romeo 156: koud; loopt perfect, warm; loopt op 3 cylinders

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 jts

beste lezers, heb een probleem met mijn 156. Als ie koud is loopt ie perfect, maar naarmate dat ie begint op te warmen gaat ie inhouden en stotteren, waarbij de 4e cylinder uitgeschakeld wordt en motormanagementlamp begint te knipperen. Daarna brandt de lamp continue. Hij loopt dan alleen bij gas los of minimaal gas op 4 cylinders zodra ik wat gas bijgeef loopt ie weer op 3 cylinders.
De motor is geflusd, nieuwe bougies, bobines verwisseld, lektest gedaan. Uiteindelijk is de lmm vervangen. Tot nu toe heeft nog niets geholpen. HELP wie weet raad????? Groet, Rino

rino55

Geplaatst door rino55 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 10 jaar geleden

Al uitgelezen ?
Verstuiver/s getest ?
Valse lucht ?

rino55 (0), 10 jaar geleden

Kaleido 1, bedankt voor je reactie. Nu rij ik met injectorreiniger in de benzine rond, maar er is nog geen verschil te merken. Volgende stap is injectors testen. Ik laat het weten als er veranderingen zijn.

rino55 (0), 10 jaar geleden

Probleem eindelijk opgelost. Het was een haperende injector.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.