Alfa Romeo 156: loopt warm

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900jtd

Als ik in de file kom loopt de temperatuur flink op om dat de koelschroef niet aanslaat ; maar deze is niet stuk; als ik er de stekker aftrek en er stroom op zet draait ze.
Zou het kunnen dat de sensor op de termostaat stuk is en hoe kan ik het dan uit proberen , er komen drie draden in de stekker van de sensor . bv.door twee draden van de stekker door te verbinden zou dan ook de koelschroef moeten aan slaan ; zo ja welke draden moe ik dan doorverbinden of zit het probleem elders

swageukens

Geplaatst door swageukens (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1630) PRO, 10 jaar geleden

In je ventilatorhuis zit een weerstand , als daar iets mis is werkt hij soms ook niet, gaat meestal dan wel op volle toeren draaien.

swageukens (0), 10 jaar geleden

Deze kan je ook doorverbinden om uit te proberen en zekeringen heb ik ook nagekeken; of wel moet er ergens anders een zekering zitten dat ik niet weet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.