Alfa Romeo 145: Motor slaat niet meer aan!

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V Evo

Mijn Alfa Romeo 145 start wel maar slaat niet aan!

Van het weekend startte ik de auto waarna hij na ongeveer 30 sec uitviel. Nadat hij was uit gevallen wilde ik hem natuurlijk weer aan hebben maar t bleef bij eindeloos starten... Nu ben ik zelf monteur dus weet er wel wat van. Maar ik vind niks. Ik vermoed de brandstofpomp omdat, hij alles doet behalve benzine krijgen. Als je de auto op contact zette hoorde ik altijd de pomp even draaien, nu niet meer. Zekeringen en relais van benzine systeem zijn goed en heel. Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is en eigenlijk dat jullie iets kunnen met het door mij geconstateerde probleem.

Ik heb stroom op de brandstof pomp 6.00 7.00 Volt ong. Bedrading op het blok nagekeken. De schakelaar onder de stoel ingedrukt(door verbonden) maar geen verschil. Net de auto geprobeerd aan te slepen maar ook geen resultaat. Bij het slepen blijven het CODE en INJECTIE lampje branden. Starten en starthulp en remreiniger in de inlaat gespoten, ook geen verschil(Ontsteking, startonderbreking?). Ik begin beetje mijn twijfels te krijgen aan de computer...? Weet iemand waar deze zit bij een 1.4 16V uit 97'' ?
Hoor graag wat hierover!

Groeten Reinier,

Reinier_Alfa

Geplaatst door Reinier_Alfa (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 145? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 12 jaar geleden

Je zegt ik krijg voeding op de pomp maar hij draaidt niet massa is er ook?
Als je zowel + als - hebt moet de pomp toch werken als hij niet werkt dan........

Jaggo (0) PRO, 12 jaar geleden

UIt laten lezen bij iemand met de originele Examiner, weet je gelijk genoeg om het te maken cq laten maken.
Niet iemand met zo n flutkabeltje maar iemand met een echte dealertester genaamd de Examiner voor Fiat producten.

Reinier_Alfa (0), 12 jaar geleden

Hij is uitgelezen, maar gaf niks aan. Alleen één van de luchtmassameter maar dat was een oude foutcode! Ik heb de massa nagekeken op het chassis, op de bak en de accu. En die zijn goed schoon. De relais en zekeringen naast de accu zijn ook goed en schoon(ook aan de onderkant, geen oxidatie of draadbreuk) Nu moet ik alleen nog de massa van de computer of de computer vinden. Weet iemand die? Van een alfa romeo 145 1.4 16v uit 97''.

Ooswin (0), 12 jaar geleden

Goede avond
ik heb vraagje over een alfa 156

Ik heb een alfa 156 op een en andere dag start die en weer uit en daarna niet meer start .

Hebt u enge idee waar ik aan het auto moet kijken .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 145 of stel zelf een nieuwe vraag.