Alfa Romeo 147: selespeed

Bouwjaar: 2001, Motorcode: 2.0

Hello ,
kan iemand mij helpen met het volgende euvel.
alfa 147 met selespeed bak rijd prima maar de bak wiegerd te schakelen na een stop van 20 minuten of zo.
Na een paar keer de contact aan en af te zetten hoor je een duidelijk klik van de pomp waarna de wagen weer
schakeld, maar keren genoeg dat je niets hoord dus de bak schakeld niet.

Wie kan me verder helpen om dit probleem op telossen

bedank zover

Rudie

Fairmont

Geplaatst door Fairmont (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stuivenberg (0) PRO, 16 jaar geleden

hallo rudie ik heb het zelfde gehad met mij eigen 147 selespeed waar ik een paar jaar geleden mee reed,deze auto schakelde ook soms niet en dan ook het contact uit en aan en dan schakelde de bak weer,dit gebeurde niet veel maar ik stond toch ineens een keer op zondagmiddag stil ,tijdens het opschakelen schiet de bak in zijn vrij en ging niet meer in een versnelling.mij auto was nog geen twee jaar oud en de alfa dealer heeft onder garantie de pomp vernieuwd.daarvoor had ik een 156 selespeed daar heeft nadat ik de auto verkocht had aan een klant (dus garantie)een dealer wel eens een sensor die op de bak zat vernieuwd nadat de auto ook niet meer schakelde.omdat dit niet bij ons bedrijf gedaan is weet ik niet meer waar deze zat.succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.