Alfa Romeo 147: Selespeed Alfa 147

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Ik heb hier een alfa 147 selespeed waarvan de sellespeed af en toe niet werk, daarmee wil ik zeggen, dat ik hem niet in versnelling krijg, wanneer hij rijd blijf hij ook soms in versnelling hangen en wanneer men de wagen in neutraal laat komen, krijgt men hem niet meer in versnelling, tenzij men de wagen stil legt even wacht en dan terug start, maar telkens hij weer in N komt te staan kan men de versnellingen niet meer kiezen.
Kent iemand dit fenomeen?

Alvast bedankt, Michael

mvankuyk

Geplaatst door mvankuyk (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

1750 GTV (0), 16 jaar geleden

Vaak gaat de pomp van de selespeed stuk,hij geeft dan geen fout,maar als hij te weinig druk heeft schakelt hij niet meer en zet hem dan om veiligheidsredenen in neutraal ,de pomp zit onder het reservoir van de selespeedolie,als men erop tikt gaat deze waarschijblijk terug draaien en kan men weer een tijdje terug schakelen .De pomp maakt dan ook een schrapend geluid.

mvankuyk (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb het probleem gevonden, er was een olie lek aan de pomp, waardoor de pomp niet genoeg druk kon maken.

Mvg,
Michael

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.