Algemeen: Scan-tools

Wie heeft er ervaring met de software van scan-tools om sleutels te programmeren zonder het gebruik van inlog code's B.V voor de VAG groep.

hb4246

Geplaatst door hb4246 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

hans ik heb er geen ervaring mee maar je moet wel weten dat de code bij de dealer via internet bij de fabriek op gevraag wordt .
ik weet niet of er een andere manier is om aan deze code tekomen.
ik denk dat je eerst moet weten of je daar aan kan komen want volgens mij kan dat niet.
ik werk bij de vag en ik kan het ook niet wat ik heb geen toegangs code daarvoor.
ik heb wel collegas die dat wel hebben alleen zij kunnen dat.
ik weet niet of je er wat aan hebt maar goed dfat moet je zelf maar uit maken.


groetjes jan.

eriks (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik heb 2 systemen: OBD stekker met display eraan voor de Immo 3 systemen. Stekker erin, op contact en op het display verschijnt de 4 cijferige code. Daarna programmeren met andere tester die sleutels programmeert bij VAG.
Softwaresysteem op laptop: voor de nieuwe type's dashboards van VDO. Hiermee haal je de code uit het dashboard en kun je direct nieuwe sleutels programmeren. Gaat niet met Marelli dashboards. (Beetle, div. Audi's) Werkt goed.

Mvg, Erik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.