Audi 80: 80 td 1992 trillen met remmen in stuur.

Bouwjaar: 1992

beste mensen mijn audi remt goed alleen trilt ie bij het remmen in stuur [ auto is uitgelijnd ] de rechter remblok aan de buitenste kant is veel meer afgesleten dan de rest de rest is wel gelijk afgesleten en even veel als al de drie andere blokken . is mijn remklauw aan een kant versleten of zo ? OF SCHIJF KROM?WAT KAN DIT ZIJN ? alvast bedankt .

poelietrekker

Geplaatst door poelietrekker (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo. waarschijnlijk zijn het je remschijven die krom zijn...!! dan wel slingeren ) vervangen compleet met remblokken kan dan de oplossing..!!zijn ( monteer brembo..remschijven met lucas blokken )( deze blokken zijn niet te hard ) te koop bij de betere vakhandel.. ( grossier ) en zorgen bij het monteren... dat de raakvlakken van de remschijven op de wielnaaf zuiver schoon ( en vlak ) zijn ook dat voorkomt het slingeren (trillingen) ( die door gegeven worden in het stuur ) tijdens het remmen.

sucses,

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.