Audi A4: A4 APT motor in een keer inhouden op autobahn......

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: APT

We hebben een audi A4 met het volgende probleem, auto hou op snelweg bij bijv 130 in een keer in, klant kan dan geen gas meer geven, zet auto aan de kant en zet hem stop of onder het rijden contact keer aan en uit en auto rijdt dan weer perfect, auto heeft de volgende foutcodes: 17953 Gasklepcontrole unit defect, 17743 motorvermogens controle en 17536 mengselverhouding herkent iemand dit probleem, vorig jaar ook al keer gehad, probleem verholpen... maar nu het kouder wordt begint die weer kuren te vertonen.. toen gasklephuis gedemonteerd gereinigd, opnieuw ingeleerd incl leerwaardes wissen... is dan toch het gasklephuis kapot... komt dit vaker voor?? Alvast bedankt.

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

het gasklephuis kan inderdaad wel kapot gaan en gebeurt ook wel vaker controleer ook even de bedrading van je gaklephuis en de stekkers ook of je geen lekke slangen hebt en controleer ook de waardes van je luchtmassameter of die wel juist zijn is dit goed zal er een nieuw gasklephuis op moeten

gr.marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.