Audi Tt: Achtermistlamp Import USA

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 TFSI

Deze auto heeft geen mistachterlicht,is dit eenvoudig te realiseren(nieuwe schakelaar en aanmelden)of niet.
Waar moet ij nog meer op letten voordat de auto naar de RDW gaat?
Auto is USA import.
Bij voorbaat dank,
Michael

vliet

Geplaatst door vliet (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi TT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

wat je moet doen is een stroomloopschema bemachtigen en kijken of de bedrading wel is voorbereid zo ja andere schakelaar monteren en een lampje dan moet de auto omgecodeerd worden naar europese auto weet niet of dit wil met een boschkast in ieder geval kan de dealer dat wel doen

wat er allemaal omgecodeerd moet worden weet ik zo niet uit m n hoofd zoiezo je instrumentenpanneel mijlen in km je codering van de verlichting

vliet (0) PRO, 15 jaar geleden

Nieuwe schakelaar gemonteerd en achtermistlampen "aangemeld"door de lange codering in de centrale electr. te veranderen maar de linksachter mistlamp wil niet aan en heb nu een foutcode (links mistlamp lampje defect).
Het lampje is goed en de bedrading vanaf de bordnetcomputer ook,wat kan ik verder nog doen??/bordnetcomputer vervangen??

Volgende probleem is :het airbaglampje blijft branden,de foutcode is 03084 (002 lage limiet overschreden)onbekende fout.
Volgens de foutcode lijst van Gerrit Speek heeft dit te maken met de :zender voor gordelkrachtbegrenzer G552.
Kent iemand deze fout en wat kan ik er aan doen.

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

heb je hem ook omgecodeerd naar europese auto?

vliet (0) PRO, 15 jaar geleden

Nee, dat heb ik niet gedaan,ik denk dat het al gedaan is door iemand anders want de kilometerstand staat op km en niet op mijlen.
Bij een europese TT zit het mistachterlicht in het midden en bij deze usa TT links en rechts in het achterlicht dus als ik hem evt.omcodeer naar europees is volgens mij de stekkerbezetting op de bordnetcomputer anders.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Misschien niet de handigste opmerking, maar miss dat je de auto kunt programeren naar Canadees?? die werken nl met KM,s (alhoewel volgens mij niet verplicht voor kenteken, mijlen mag ook) en die hebben ook net de verlichting anders dan in USA, dus wel oranje knipperlichten, niet gecombineerd met remlicht, en geen oranje stadslichten voor. (wel weer overdag grootlicht verplicht voor (daytime running lights) en volgens mij ook mistachterlichten, in de USA vinden ze zoiets levensgevaarlijk zo'n mistachterlicht... (vindt ik ook, vanmorgen om 06;00 uur reed ik alweer achter zo'n figuur aan met zo'n gloeiende vuurbal aan, ruim 50 meter zicht, en binnen de bebouwde kom. En de komende week ook natuurlijk, want dat oranje lampje bij die schakelaar die brand???? geen idee waar dat voor is?? dat weten ze alleen als het mistig is...)

gr

Peco Power

vliet (0) PRO, 15 jaar geleden

In de lange codering van de bordnetcomputer kan ik geen landencode ontdekken dus geen omcodering mogelijk.
De mistlamp linksachter brandt inmiddels,iemand had de draad op de stekker van de mistlamp omgewisseld naar een ander positie.
Het airbaglampje is ook weer uit na het schoonmaken van de contacten op de gordelspaninrichting.

Bedankt voor jullie interesse

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Draad was waarschijnlijk op een loze stekker gezet ivm geen mistachterlichten toegestaan in de VS,

Bedankt voor de Feedback,

gr

Peco Power

vliet (0) PRO, 15 jaar geleden

Nee,want de rechter mistlamp deed het wel er was duidelijk aan de stekker gerommeld.
Er kunnen 1 of twee achtermistlampen worden aangemeld(bij 1 mistlamp werkt alleen de linkse)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi TT of stel zelf een nieuwe vraag.