Audi Tt: vaak te weinig motorvermogen audi tt

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 turbo 225pk

Wij hebben een Audi TT 1.8 Turbo Quattro met 225PK uit 2001. Deze auto geeft regelmatig niet het volle vermogen. Soms doet hij het wel goed en soms ook weer niet. Koud of warm maakt hierbij niet uit, het maakt ook niet uit of je lang of kort rijdt. Alles hebben wij geprobeerd, de Audi is al meerdere malen bij de dealer geweest, maar deze kan ook niets vinden. Inmiddels al ruim 1000,- onkosten gehad. Op de testkasten zijn geen storingen waargenomen, ook niet op de meetwaardenblokken. Alles is vervangen en omgewisseld zoals: luchtmassa meter, allerlei klepjes, slangen enz.. enz... wie o wie heeft er een idee en kan ons helpen??

marcel11

Geplaatst door marcel11 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi TT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eelco2635 (0) PRO, 15 jaar geleden

klinkt al een probleem met de geo metrsiche turbo, wij hebben hetzelfde gehad met een a8 avant 3.2 6 cilinder bleek ook de turbo te zwaar heen en weer te gaan

w.weits@orange.nl (0), 14 jaar geleden

Bedankt alvast voor de info.
Groet Wim

Hans4037 (0) PRO, 14 jaar geleden

Wim,

In deze topic word een vraag behandeld over een dieselversie. Maak voor jouw probleem even een nieuwe topic aan.

Hans

at (10) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb wel eens bij een 1.8t gehad dat de stekker van de luchtmassameter af en toe wel en geen contact maakte. Kreeg hierbij dezelfde klachten als deze tt. Pennetjes van de stekker goed controleren. Ik kreeg ook geen storingen door van de ecu.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi TT of stel zelf een nieuwe vraag.