Audi A6: audi A6

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi v6

navigatie werkt soms type navigatie plus origioneel, maar vindt zijn satelieten niet of heel soms doet hij het wel, heb deze wagen juist aangekocht vandaar, ik denk dat het de antenne is aangezien hij deze af en toe vindt en het probleem niet altijd is. trouwens is er iemand hier in het bezit van cd lader origineel wil het gerust kopen voor deze wagen want nieuw kost die wel heel veel geld groetjes en bedankt

pegpeg

Geplaatst door pegpeg (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

pegpeg (0) PRO, 17 jaar geleden

probleem navigatie

Fredo (0), 17 jaar geleden

Hey Peg,

heb jij je probleem al gevonden?? Ik kamp eigenlijk met hetzelfde probleem. Ik vermoed dat de oorzaak het slechte weer is en het dikke pak wolken dat er de laatste dagen boven mijn hoofd hangt!!! Heb jij een ander idee van wat het zou kunnen zijn?

mvg
Frederik

PIETER9040 (0) PRO, 17 jaar geleden

heb je een gps antenne op het dak, zo'n haaievin?, dezen gaan nog wel eens stuk, als je niet een antenne buiten de auto hebt zou ik deze monteren, scheelt een stuk in de ontvangst, n.l als je een in de auto hebt ,en je hebt een w.w.voorraam dan stoort dit vaak het gps signaal. ps deze haaievinnetjes zijn origineel bij audi te bestellen.

gr. pieter

Fredo (0), 17 jaar geleden

Pieter,

dank voor jou reactie. Ik heb een gewone buitenantenne. Het model dat gemonteerd werd van 1997 tot ongeveer 2001 op een A4 en A6 Avant... Weet jij iets meer over de levensduur van deze Antennes??? Of kan ik zo'n antenne op de een of andere manier testen??? Uitlezen???

Nogmaals dank voor je reactie
Frederik

PIETER9040 (0) PRO, 17 jaar geleden

ik bedoel wel de gps antenne! dus niet de gewone voor de radio!,
volgens mij kun je ze niet testen

gr.pieter

Fredo (0), 17 jaar geleden

Jawel, die zit samen Pieter. De radio-antenne en daar aan vast zit er een ronde verdikking waar GPS op staat; de GPS antenne dus.

Heb er een kleine afbeelding van gevonden...

http://img165.imageshack.us/img165/7594/...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.